Υπηρεσίες

Η microscopes.gr σας προσφέρει ένα μεγάλο εύρος από υπηρεσίες σχετικά με το μικροσκόπιο-στερεοσκόπιο-περιφερειακή συσκευή που διαθέτετε.
Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν: επισκευές, συντηρήσεις και αναβαθμίσεις οργάνων, όπως επίσης και εκπαίδευση των χρηστών.


Επισκευές

Διαθέτουμε μία ομάδα από έμπειρους τεχνικούς που μπορούν να επισκευάσουν τις περισσότερες βλάβες από όλες τις μάρκες των μικροσκοπίων. Προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ διάγνωση του προβλήματος, δηλαδή ελέγχουμε το υπό επισκευή όργανο και σας ενημερώνουμε αν επισκευάζεται και με τι κόστος. Εσείς μετά αποφασίζετε αν θέλετε να προχωρήσετε στην επισκευή ή όχι. Υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών με χαμηλό κόστος.

Συντήρηση

Ο μεγαλύτερος εχθρός του μικροσκοπίου είναι η σκόνη και η μηδενική συντήρηση. Δεν χρειάζεται να βγάλει κάποιο πρόβλημα το μικροσκόπιο για να το επισκευάσουμε ή να το συντηρήσουμε. Η πλειοψηφία των κατασκευαστών προτείνει συντήρηση τουλάχιστον μία φορά τον χρόνο. Εμείς αναλαμβάνουμε την συντήρηση και τον καθαρισμό του μικροσκοπίου σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσουμε ένα ραντεβού για το μικροσκόπιό σας.

Αναβάθμιση

Σε πολλές περιπτώσεις ένα πιο παλιό μοντέλο μικροσκοπίου έχει την δυνατότητα να αναβαθμιστεί και μαζί με έναν σωστό καθαρισμό και μία συντήρηση να ξαναγίνει λειτουργικό δίνοντας την δυνατότητα στον χρήστη να το χρησιμοποιήσει και να γλιτώσει κάποια χρήματα από την αγορά ενός καινούργιου. Πριν αποφασίσετε να αφήσετε στην άκρη ή να πετάξετε το παλιό σας μικροσκόπιο, ρωτήστε μας, ίσως αυτό που φαίνεται παλιό ή μη λειτουργικό να μπορεί τελικά να κάνει την δουλειά του. Η αναβάθμιση μπορεί να περιλαμβάνει από κάτι απλό, όπως μία απλή ενσωμάτωση ενός καλύτερου φωτισμού μέχρι κάτι πιο περίπλοκο όπως η ενσωμάτωση ψηφιακής κάμερας ή TABLET στο μικροσκόπιο.

Εκπαίδευση

Έχετε ένα μικροσκόπιο που δεν ξέρετε τις λειτουργίες του; Μήπως έπεσε στα χέρια σας ένα μικροσκόπιο και δεν ξέρετε πως να το ρυθμίσετε; Έχετε καινούργιο προσωπικό που θέλετε να εκπαιδεύσετε ώστε να λειτουργούν τα μικροσκόπια στο 100% των δυνατοτήτων τους; Θέλετε να εκπαιδευτείτε ή να εκπαιδεύσετε το προσωπικό σας στον καθαρισμό και συντήρηση των μικροσκοπίων ώστε να γλιτώσετε περιττά μελλοντικά έξοδα; Τότε μπορείτε να απευθυνθείτε σε εμάς διότι προσφέρουμε αυτές και άλλες πολλές υπηρεσίες εκπαίδευσης γύρω από τα μικροσκόπια.